maandag 21 december 2009

dé rijcoach, Rijopleiding Peeters

Ben je 17 jaar en wil je op korte tijd je rijbewijs halen? Dan ben je bij "De Rijcoach" aan het juiste adres! Op deze site vind je alle informatie over de Rijcoach. Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stellen alles in het werk om je net als bij de rijschool op een plezierige manier, maar tegen een redelijke prijs aan het rijbewijs te helpen.
 
De voordelen:
 
-30% goedkoper + begeleiding op maat.  Vandaag nog vrijblijvend meer informatie?  klik hier

Onze doelstelling is dat je met onze praktijk begeleiding (rijbewijs B) zelfstandig, sociaal, veilig en inzichtelijk aan het verkeer kunt deelnemen. En dit niet alleen toont op het examen, maar dat je dit na het behalen van het rijbewijs ook zelfstandig in de praktijk kunt brengen. In tegenstelling tot de rijschool (geen pakketten) streven wij er naar om je niet meer rijlessen te laten nemen dan nodig is om te kunnen slagen voor het rijexamen. Want daar gaat het tenslotte om: vlot en tegen een redelijke prijs het rijbewijs halen.
 
De echte rijervaring moet je daarna zelf opdoen, wij zorgen samen met jou voor de juiste basis! 
 
Telefonisch: 0474/415.515
 

1 opmerking:

  1. Dit is inderdaad een echte aanrader. Veel goedkoper dan de andere rijscholen en ik was de eerste keer geslaagd! Bedankt Dominique voor de aangename en leerrijke rijlessen die je mij gaf! Jan.

    BeantwoordenVerwijderen